Behandelingen

Neural Reset Therapy® richt zich volledig op het snel en vooral pijnloos behandelen van klachten in het gehele lichaam. De therapie is zo geavanceerd, dat uw pijnlijke spieren zeer snel als het ware worden ‘gereset’, teruggezet naar een normale spiertonus in plaats van een hoge spierspanning die meestal de veroorzaker is van pijn. 

De Neural Reset Therapy Full Body Reset (FBR) is ook geen massage voor het hele lichaam. Maar voor heel veel mensen uiterst effectief.  Je hoeft niet persé overal vast te zitten of totaal gespannen te zijn om deze behandeling te ondergaan maar door je hele lichaam aan te pakken neem je óók kleinere spieren mee die je ongemerkt hard helpen in je dagelijkse activiteiten maar minder ‘zeuren’ om aandacht. 

Een goed uitgevoerde sportmassage zorgt er voor dat de doorbloeding, en daarmee de aanvoer van voedingsstoffen in uw spieren, aanzienlijk verbetert. En afvalstoffen in uw lichaam sneller en beter worden afgevoerd. Als u kiest voor een sportmassage, dan kiest u wel voor een stevigere behandeling.

Kiezen voor een ontspanningsmassage is bewust kiezen voor een intens moment van ontspanning voor uw lichaam en uw geest. Massagepraktijk Corpus Sana heeft verschillende mogelijkheden voor een heerlijke ontspanningsmassage.

"Your body's ability to heal
is greater than anyone has permitted you to believe"

0
Klanten
0
Liter Olie
0
Glazen Water