Biography

Who am I?

Yvette Groenewegen is geboren in Eindhoven en heeft haar
praktijk in Utrecht. Tijdens haar jeugd speelde ze tennis en deed ze aan turnen, beiden op hoog niveau. Door blessures kwam ze al in aanraking met verschillende massage-en behandelmethodes.

Career

After her schooling, she has built two successful careers as a Purser, first with British Airways in England and later with KLM. Through her international career, she has had an opportunity to experience physical and mental health therapies and quickly realized that she also had talent for this and decided to start her own practice in 2009. Initially, she treated many clients with back, shoulder and neck complaints as well as sports injuries.

Experiences

Na jaren gewerkt te hebben als sportmasseur zocht ze naar nieuwe en innovatieve manieren om haar kennis te verbreden en te verbeteren en haar cliënten beter te kunnen helpen met blessures en klachten. In dit stadium ontdekte ze Neural Reset Therapy ® (NRT). Yvette was zeer onder de indruk tijdens haar allereerste NRT training in Amerika, ze realiseerde zich dat dit een zeer effectieve en pijnloze methode was om o.a. spieren te resetten en richtte zich bijna fulltime op deze therapie. Ze behaalde haar Masters in 2019 en uiteindelijk is ze opgeleid door de uitvinder van NRT zelf, Lawrence Woods, tot trainer. Van de twaalf trainers in de wereld zijn er negen trainers in de US, twee in Denemarken en Yvette in Nederland. Alle vier opleidingen heeft ze in Amerika gevolgd.

Mission and Vision

Haar ambitie is om cliënten succesvol te behandelen en om de kwaliteit van hun leven te verbeteren alsmede het trainen en opleiden van massage- en fysiotherapeuten of een ieder die NRT wilt leren. 

Met veel enthousiasme heeft Yvette NRT geïntroduceerd in Nederland. Ze ziet dat ze een groot verschil kan maken in de manier waarop cliënten fysieke behandelingen ondergaan, zo anders dan dat ze eerder gehad hebben! Namelijk snel, pijnloos en zeer effectief. Yvette heeft decennia-lange werkervaring en spreekt 6 talen. Op dit moment is Yvette Groenewegen de enige  Certified NRT Instructeur in Nederland.