Reviews

Guestbook

Leave a comment and share your experience!

Ik kwam een tijd geleden bij Yvette terecht voor een pijnbehandeling. Haar manier van behandelen is zeer effectief. Ik heb er altijd baat bij gehad en zou ook niet voor een ander kiezen. Zij geeft adviezen mee en informeert ook na de behandelingen hoe het herstel verloopt.

Anoniem

Na wat omzwervingen via een homeopaat, fysiotherapeut en een acupuncturist, kwam ik bij Yvette terecht. Na een aantal behandeling stuurde Yvette mij door naar een bevriend manueel therapeut/fysiotherapeut, want ze zag, wat heel veel anderen voor haar niet hadden gezien: ik had bindweefsel problemen en een scheve nek en bekken. Deze therapeut bevestigde de problemen en nam de eerste stap naar het genezen van mijn vage klachten. Nu kom ik eens in de zoveel tijd bij Yvette om het bindweefsel los te houden om mij zoveel mogelijk klachten vrij te houden. En nu komen ook mijn man en mijn oudste dochter (die ook vaak last heeft van spierspanningen en knopen) bij Yvette. Ook zij zijn heel tevreden en komen graag bij Yvette, want – zoals mijn dochter zegt – Yvette is heel lief en doet heel voorzichtig en haar massage is heel rustgevend. Dus blijven wij graag bij haar komen.

Anoniem

Al geruime tijd kom ik regelmatig bij Yvette voor massage van mijn nek, schouders en rug ivm stress en overbelasting. Yvette is een professional in hart en nieren maar daarnaast ook een zeer prettige persoonlijkheid die je altijd welkom laat voelen en op je gemak stelt. Haar kennis, ervaring en excellente massage technieken zorgen er voor dat ik altijd weer helemaal ontspannen en pijnvrij ben. Yvette volgt regelmatig cursussen om haar kennis uit te breiden en haar cliënten de best mogelijke service te bieden!

Anoniem

Ik kom al een aantal jaren bij Yvette. Ze helpt me regelmatig van nek en schouderklachten af. Ze weet heel goed wat ze doet en kan ook goede ontspanningsmassages geven. De ruimte is mooi verzorgd, altijd lekker warm (in de zomer koel) en rustgevend ingericht. Gewoon heel professioneel en fijn allemaal!

Anoniem

Een massage bij Yvette betekent een vakkundige massage. Waar nodig pakt ze probleemgebieden aan maar zorgt ook dat je ontspannen weer vertrekt. Yvette zorgt ervoor dat je je vanaf de eerste kennismaking op je gemak voelt en dat is belangrijk. Voor mij reden om regelmatig een afspraak te plannen!

Anoniem

Met veel klachten in het midden- en bovengedeelte van mijn rug ben ik bij Yvette binnen gekomen. Door haar behandelingen zit mijn rug een stuk minder vast en kan ik mijn rug ook weer vrijer bewegen. De behandelingen vinden plaats in een ontspannen sfeer en de behandeling zelf is niet pijnlijk. Ik beveel Yvette dan ook van harte aan als behandelaar!

Anoniem

Ik kom inmiddels al bijna 2 jaar bij Yvette. Haar website (overzichtelijk, opgeruimd en professioneel) sprak mij aan, en dit was doorslaggevend om een afspraak voor mijn klachten te maken o.a. voor ernstige artrose, wervelinzakkingen en veel pijn. Yvette heeft een vriendelijke open houding naast haar professionele uitstraling – dit komt ook ten uiting tijdens haar werk en massages. Ze houdt haar kennis en vaardigheden up to date met bij- en nascholingen, verschillende technieken worden gebruikt na gelang de klachten en problemen. Ze werkt heel cliëntgericht, gericht naar jouw klachten en verhaal, tevens adviseert Yvette mbt wat ze kan doen voor je. Ik heb vertrouwen in haar deskundigheid, door haar aanpak en de geboekte resultaten erna. Je kunt haar behandelingen zien als complementaire in reguliere behandeling bij fysiotherapeute en pijnpoli. Yvette is heel servicegericht – alles is schoon en fris, respectvolle aanpak, de massageolie wordt met warme natte doeken (heerlijk!) van je lichaam gehaald, je krijgt tijd om even bij te komen met een glaasje water nadien. Het is fijn om bij Yvette te zijn, ze heeft opgewekte gesprekken en is meelevend. De behandeling is niet sec een massage, het is veel meer! Ik kan Yvette voor een volle 100% aanraden en kijk weer uit naar een volgende behandeling.

Anoniem

Wij zijn Lotte en Lieve. Ook wij zijn een paar keer naar een behandeling van Yvette geweest. Het is heel lekker ontspannend en dan nog een rustig muziekje er bij en ook een paar kaarsen dan val je zo in slaap. En Yvette is ook heel lief voor kinderen. Wij zijn 8 en 9 jaar oud.

Anoniem

Inmiddels kom ik nu al meer dan twee jaar bij Yvette. Yvette is absoluut een kei in haar vak. Ze weet altijd de oorzaak van “pijntjes” te vinden en behandelt deze zeer goed. De praktijk ruimte is erg fijn en Yvette is een geweldig mens in de omgang en is altijd in voor een leuke babbel of het uitwisselen van tips wat betreft gezondheid. Kortom, ontzettend tevreden over Vitae Wellness!

Anoniem

Ik kom al meerdere jaren bij Yvette en ben altijd ontzettend tevreden na een behandeling. Mijn nek is m’n zwakke plek en als ik bij Yvette ben geweest voel ik altijd direct verlichting. Een klachtenbehandeling is heel effectief, maar een ontspanningsmassage is natuurlijk ook heerlijk. Yvette is een zeer ervaren en professionele masseuse en daarnaast ook een gezellig en enthousiast persoon!

Anoniem

Yvette is de enige masseuse waar ik regelmatig terugkom. Ik ben zeer tevreden over haar service en kundigheid en ik denk velen met mij. Yvette verstaat haar vak en heeft snel door waar het om draait wanneer ze een klachtenbehandeling uitvoert. Indien het voorkomt dat zij de klacht niet kan behandelen, beveelt ze bijvoorbeeld een deskundige collega uit haar netwerk aan of geeft nuttige tips. Kortom ik ben erg blij met de behandelingen bij Yvette en kan haar met plezier en vertrouwen 100% aanbevelen!

Anoniem

Wat een uitzonderlijk hoge mate van deskundigheid bij Massagepraktijk Corpus Sana. Yvette luistert goed, weet exact de pijnpunten te vinden en deze deskundig aan te pakken. De NRT-techniek die zij in de USA geleerd heeft en als voorloper naar Nederland heeft gebracht, is wonderbaarlijk. Dit moet je ervaren om het te kunnen geloven: Mijn schouders zijn al járen een probleemgebied, de spieren al jaren staalkabels. Vele fysiotherapeuten gingen Yvette voor, met weinig resultaat. Yvette heeft binnen minuten (!) deze spieren met NRT-aanpak laten ontspannen en zacht en pijnvrij weten te krijgen. De massage erna bevestigde haar enorme talent in haar handen. Ik raad haar deskundigheid daarom bij iedereen aan! (18 juli 2017)

Anoniem

Na een aantal malen een ontspanningsmassage en pijnbehandelingen te hebben gehad, heb ik mij, hoewel met enige schroom laten behandelen met de nieuwe Amerikaanse NRT techniek. Op 83-jarige leeftijd had ik vele gebieden die wel” gereset” zouden moeten worden. Tot mijn verrassing is dat Yvette bijzonder goed gelukt. Voor herhaling vatbaar!! De praktijk is prachtig en voelt als een warm bad. De deskundigheid van Yvette is aan alles merkbaar. (31 okt 2017)

Anoniem

Bijzonder vriendelijke en deskundige masseuse. Professioneel en ze heeft echt passie voor haar vak. Ik raad haar een ieder aan. (2 jan 2018)

Anoniem

Ik kom al bijna 3 jaar regelmatig bij Yvette maar heb nog nooit in het gastenboek geschreven. De hoogste tijd om dat goed te maken. Eigenlijk kwam ik gisteren voor een ontspanningsmassage maar Yvette heeft tussen de bedrijven door ook even mijn pijnlijke schouder los gemaakt met NRT. En ja, dat is letterlijk even schudden (vrijwel pijnloos) en klaar. Bijna niet te geloven dat het zo simpel kan zijn. Toen ik binnen kwam kon ik nauwelijks mijn arm optillen en nu kan ik met gemak rondjes draaien met diezelfde arm! De behandeling van Yvette bezorgde me trouwens nog een extra verrassing : ik kan beter zien! Sinds 14 dagen ben ik bezig met de Bates methode om van mijn sterke bijziendheid af te komen. Een van de “natuurlijke zie-gewoontes” is “ontspanning”. Goed zien is namelijk een passief proces, hoe meer moeite je doet om iets goed te zien, des te slechter zie je. Hoe belangrijk dat is besefte ik toen ik na de massage/NRT naar huis fietste: ik kon de takjes aan de bomen haarscherp zien, ondanks het feit dat de contactlenzen die ik momenteel draag 1 en 1.5 dioptrie minder sterk zijn dan ze volgens het voorschrift van de opticien zouden moeten zijn. Oftewel: mijn zicht is beter geworden! Ik hoef denk ik niet meer uit te leggen hoe blij ik ben met Yvette. Ze is super lief en erg deskundig. De praktijkruimte is brandschoon met een verwarmde massage tafel. Na de behandeling neemt ze de overtollige massageolie nog even af met vochtige warme handdoeken die al klaar liggen in een stoofje, zodat je niet klef in je kleren stapt, echt heel tof. Dank je wel Yvette voor al die keren en tot gauw! (21 Jan 2018)

Anoniem