Reviews

Guestbook

Leave a comment and share your experience!

Na ruim een jaar dry needling behandeling voor triggerpoints door mijn hele lichaam, gisteravond een bezoek gebracht aan Yvette voor een NRT behandeling. Het resultaat is werkelijk verbijsterend! De spieren in mijn benen en bovenarmen zijn ‘gereset’, waardoor ik van heel veel triggerpoints af ben. Voor het eerst sinds hele lange tijd weer goed (pijnvrij) geslapen. Aanrader! (30 oktober 2018)

Hans P.

Ik kwam bij Yvette voor een frozen shoulder. Ze had enthousiast verteld over 2 nieuwe opleidingen, waar ze veel van verwachtte. Neural Reset Therapy en de Triggerpoint Reset Methode. Twee keer heeft Yvette mij behandeld en de klachten zijn enorm afgenomen. Ik heb nog amper pijn en hoef op de sportschool niet meer oefeningen over te slaan. Ik ben erg blij met het resultaat. Dank je wel Yvette! (fysiotherapeut – 05 okt 2018)

E. Blom

Wat een ervaring en wat een toewijding. Echt zo had ik het nog niet eerder meegemaakt. Alles was zo goed geregeld het licht de muziek, en niet te vergeten de verwarmde tafel en handdoeken. Echt zo professioneel en tegelijk ook erg persoonlijk. Bijna jammer dat ik na een sessie al direct van mijn klachten af was. (8 mrt 2018)

Mieke

Sinds een klein half jaar kom ik bij Yvette vanwege problemen met lopen. Dit onder andere door artrose in mijn heupen en knieën. Zij behandelt mij met de nieuwe techniek Neural Reset Therapy, uit Amerika. Ze voelt eerst waar de pijnlijke plekken zitten en dat zijn er best wel veel. Daarna een prettige behandeling zonder pijn en dat is heel fijn als je altijd pijn hebt. Het is voor mij ook niet inspannend en ik geniet ondertussen van de warme behandeltafel. Ze legt mij heel goed uit wat ik moet doen en neemt er de tijd voor om alles aan te pakken. Heerlijk als ik dan weer terugrijd naar Eindhoven en ik helemaal ontspannen en pijnloos ben. (31 Jan 2018)

Mevr. M van der P.

Ik kom al bijna 3 jaar regelmatig bij Yvette maar heb nog nooit in het gastenboek geschreven. De hoogste tijd om dat goed te maken. Eigenlijk kwam ik gisteren voor een ontspanningsmassage maar Yvette heeft tussen de bedrijven door ook even mijn pijnlijke schouder los gemaakt met NRT. En ja, dat is letterlijk even schudden (vrijwel pijnloos) en klaar. Bijna niet te geloven dat het zo simpel kan zijn. Toen ik binnen kwam kon ik nauwelijks mijn arm optillen en nu kan ik met gemak rondjes draaien met diezelfde arm! De behandeling van Yvette bezorgde me trouwens nog een extra verrassing : ik kan beter zien! Sinds 14 dagen ben ik bezig met de Bates methode om van mijn sterke bijziendheid af te komen. Een van de “natuurlijke zie-gewoontes” is “ontspanning”. Goed zien is namelijk een passief proces, hoe meer moeite je doet om iets goed te zien, des te slechter zie je. Hoe belangrijk dat is besefte ik toen ik na de massage/NRT naar huis fietste: ik kon de takjes aan de bomen haarscherp zien, ondanks het feit dat de contactlenzen die ik momenteel draag 1 en 1.5 dioptrie minder sterk zijn dan ze volgens het voorschrift van de opticien zouden moeten zijn. Oftewel: mijn zicht is beter geworden! Ik hoef denk ik niet meer uit te leggen hoe blij ik ben met Yvette. Ze is super lief en erg deskundig. De praktijkruimte is brandschoon met een verwarmde massage tafel. Na de behandeling neemt ze de overtollige massageolie nog even af met vochtige warme handdoeken die al klaar liggen in een stoofje, zodat je niet klef in je kleren stapt, echt heel tof. Dank je wel Yvette voor al die keren en tot gauw! (21 Jan 2018)
D. van D

Dieke van D.

Bijzonder vriendelijke en deskundige masseuse. Professioneel en ze heeft echt passie voor haar vak. Ik raad haar een ieder aan. (2 jan 2018)

Peter S.

Na een aantal malen een ontspanningsmassage en pijnbehandelingen te hebben gehad, heb ik mij, hoewel met enige schroom laten behandelen met de nieuwe Amerikaanse NRT techniek. Op 83-jarige leeftijd had ik vele gebieden die wel” gereset” zouden moeten worden. Tot mijn verrassing is dat Yvette bijzonder goed gelukt. Voor herhaling vatbaar!! De praktijk is prachtig en voelt als een warm bad. De deskundigheid van Yvette is aan alles merkbaar. (31 okt 2017)

Hetty Weijers

Wat een uitzonderlijk hoge mate van deskundigheid bij Massagepraktijk Corpus Sana. Yvette luistert goed, weet exact de pijnpunten te vinden en deze deskundig aan te pakken. De NRT-techniek die zij in de USA geleerd heeft en als voorloper naar Nederland heeft gebracht, is wonderbaarlijk. Dit moet je ervaren om het te kunnen geloven: Mijn schouders zijn al járen een probleemgebied, de spieren al jaren staalkabels. Vele fysiotherapeuten gingen Yvette voor, met weinig resultaat. Yvette heeft binnen minuten (!) deze spieren met NRT-aanpak laten ontspannen en zacht en pijnvrij weten te krijgen. De massage erna bevestigde haar enorme talent in haar handen. Ik raad haar deskundigheid daarom bij iedereen aan! (18 juli 2017)

Caroline Mercx

Na wat omzwervingen via een homeopaat, fysiotherapeut en een acupuncturist, kwam ik bij Yvette terecht. Na een aantal behandeling stuurde Yvette mij door naar een bevriend manueel therapeut/fysiotherapeut, want ze zag, wat heel veel anderen voor haar niet hadden gezien: ik had bindweefsel problemen en een scheve nek en bekken. Deze therapeut bevestigde de problemen en nam de eerste stap naar het genezen van mijn vage klachten. Nu kom ik eens in de zoveel tijd bij Yvette om het bindweefsel los te houden om mij zoveel mogelijk klachten vrij te houden. En nu komen ook mijn man en mijn oudste dochter (die ook vaak last heeft van spierspanningen en knopen) bij Yvette. Ook zij zijn heel tevreden en komen graag bij Yvette, want – zoals mijn dochter zegt – Yvette is heel lief en doet heel voorzichtig en haar massage is heel rustgevend. Dus blijven wij graag bij haar komen.

L. Bax

Wij zijn Lotte en Lieve. Ook wij zijn een paar keer naar een behandeling van Yvette geweest. Het is heel lekker ontspannend en dan nog een rustig muziekje er bij en ook een paar kaarsen dan val je zo in slaap. En Yvette is ook heel lief voor kinderen. Wij zijn 8 en 9 jaar oud.

Lotte en Lieve

Ik kom geregeld bij Yvette voor een klachtenbehandeling of ontspanningsmassage. Vooral de combinatiemogelijkheid spreekt mij erg aan. Yvette is een heel fijn en kundig persoon, ze legt uit wat ze doet en luistert erg goed naar je behoeftes. Ze kijkt wat het beste past en behandelt met aandacht. De salon is een schone, fijne en ontspannen omgeving. Zou iedereen, die wat extra aandacht wil geven aan lichaam en geest, aanraden eens bij haar langs te gaan.

Ingeborg

Niks zo relaxt als een ontspannings/sport massage van Yvette! Ze weet iedere keer de juiste druk punten te vinden. Top hygiënische ruimte en altijd gezellig. Kom er al nu ruim een jaar en zo tevreden, dat er ook vriendinnen en familie heen gaan:-)

Annelies ter V.

Een jarenlang verwaarloosde whiplash blessure veroorzaakte zonder dat ik dat wist verkrampte spieren. Yvette heeft met veel inzet door middel van triggerpoint en bindweefselmassage mij ‘los’ gekregen. Maar wat nog belangrijker was, zij heeft mijn probleem geanalyseerd en mij doorverwezen naar een collega van haar die mijn hoge rugwervels rechtgezet heeft. Sindsdien klachten vrij! Daarna genoten van onderhoudsmassage. Yvette dank je voor je kundige inzet en plezierige kontakten.

Ine B.

Sinds ik bij Yvette kom kan ik nergens, waar ik ook heen ga als ik bv op vakantie ben, zo’n goede massage krijgen als bij Yvette. Wat mij betreft de beste massage therapeute ooit. En buiten dat ook nog eens een heel mooi mens!

K. v. R.

Na veel verschillende massagepraktijken te hebben bezocht, ben ik bij Yvette terecht gekomen. Alles zit goed vast bij mij, maar 1 behandeling van Yvette en alles zit weer zo goed als los. Ik vind haar een top masseuse! Ze is gespecialiseerd in verschillende technieken. Ze weet wat ze doet! Voor iedereen die op zoek is naar een masseuse zou ik niet verder zoeken en een afspraak maken bij Yvette! Groetjes, Cindy

Cindy v. R.