Gastenboek

Gastenboek

GASTENBOEK

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
Massagepraktijk Vitae Wellness behoudt het recht om berichten te verwijderen of niet te publiceren.
35 berichten.
Ellen Ellen
Gisteren voor het eerst een neural Reset Therapy behandeling gehad. Pijn in beide schouders en nek. Behandeld door Yvette. Wat deze dame kan bereiken in een zeer korte tijd is ongekend. De behandeling wordt met de handen gedaan en is geheel pijnloos. Direct al voelde ik een verschil en na de Neural Reset Therapy behandeling voelde ik mij als herboren. Op en top en vakvrouw in hart en ziel. (22 okt 2019)
CGM CGM
Al ruim 25 jaar hoor ik dat er geen ontspanning in mijn kuiten te krijgen is. Masseurs hebben zich in het zweet gewerkt hierop zonder zichtbaar resultaat. Ik vertelde Yvette erover en zij ging de uitdaging met haar nieuwe therapie aan. Ik was verbaasd! Maar, sceptisch als ik ben, onderwierp ik haar therapie aan de ultieme uitdaging. Sinds 2015 drie pezen en twee aders in mijn rechterhand zijn doorgesneden en (gelukkig) weer hersteld, ben ik alle functionaliteit en kracht in mijn pink verloren. Na vijf minuten behandelen kon ik mijn pink weer bewegen en zelfs een vuist maken! Ik kan niet anders zeggen dan dat haar therapie werkt en een aanrader voor iedereen met een klein of dus ook groot fysiek ongemak!! (11 juni 2019)
Axel B. Axel B.
Na ruim een jaar dry needling behandeling voor triggerpoints door mijn hele lichaam, gisteravond een bezoek gebracht aan Yvette voor een NRT behandeling. Het resultaat is werkelijk verbijsterend! De spieren in mijn benen en bovenarmen zijn 'gereset', waardoor ik van heel veel triggerpoints af ben. Voor het eerst sinds hele lange tijd weer goed (pijnvrij) geslapen. Aanrader! (30 oktober 2018)
EB EB
Ik kwam bij Yvette voor een frozen shoulder. Ze had enthousiast verteld over 2 nieuwe opleidingen, waar ze veel van verwachtte. Neural Reset Therapy en de Triggerpoint Reset Methode. Twee keer heeft Yvette mij behandeld en de klachten zijn enorm afgenomen. Ik heb nog amper pijn en hoef op de sportschool niet meer oefeningen over te slaan. Ik ben erg blij met het resultaat. Dank je wel Yvette! (fysiotherapeut) (05 okt 2018)
LF LF
Wat een ervaring en wat een toewijding. Echt zo had ik het nog niet eerder meegemaakt. Alles was zo goed geregeld het licht de muziek, en niet te vergeten de verwarmde tafel en handdoeken. Echt zo professioneel en tegelijk ook erg persoonlijk. Bijna jammer dat ik na een sessie al direct van mijn klachten af was. (8 mrt 2018)
Sonja W Sonja W
Sinds een klein half jaar kom ik bij Yvette vanwege problemen met lopen. Dit onder andere door artrose in mijn heupen en knieรซn. Zij behandelt mij met de nieuwe techniek Neural Reset Therapy, uit Amerika. Ze voelt eerst waar de pijnlijke plekken zitten en dat zijn er best wel veel. Daarna een prettige behandeling zonder pijn en dat is heel fijn als je altijd pijn hebt. Het is voor mij ook niet inspannend en ik geniet ondertussen van de warme behandeltafel. Ze legt mij heel goed uit wat ik moet doen en neemt er de tijd voor om alles aan te pakken. Heerlijk als ik dan weer terugrij naar Eindhoven en ik helemaal ontspannen en pijnloos ben. (31 Jan 2018)
Dieke Dieke
Ik kom al bijna 3 jaar regelmatig bij Yvette maar heb nog nooit in het gastenboek geschreven. De hoogste tijd om dat goed te maken. Eigenlijk kwam ik gisteren voor een ontspanningsmassage maar Yvette heeft tussen de bedrijven door ook even mijn pijnlijke schouder los gemaakt met NRT. En ja, dat is letterlijk even schudden (vrijwel pijnloos) en klaar. Bijna niet te geloven dat het zo simpel kan zijn. Toen ik binnen kwam kon ik nauwelijks mijn arm optillen en nu kan ik met gemak rondjes draaien met diezelfde arm! De behandeling van Yvette bezorgde me trouwens nog een extra verrassing : ik kan beter zien! Sinds 14 dagen ben ik bezig met de Bates methode om van mijn sterke bijziendheid af te komen. Een van de "natuurlijke zie-gewoontes" is "ontspanning". Goed zien is namelijk een passief proces, hoe meer moeite je doet om iets goed te zien, des te slechter zie je. Hoe belangrijk dat is besefte ik toen ik na de massage/NRT naar huis fietste: ik kon de takjes aan de bomen haarscherp zien, ondanks het feit dat de contactlenzen die ik momenteel draag 1 en 1.5 dioptrie minder sterk zijn dan ze volgens het voorschrift van de opticien zouden moeten zijn. Oftewel: mijn zicht is beter geworden! Ik hoef denk ik niet meer uit te leggen hoe blij ik ben met Yvette. Ze is super lief en erg deskundig. De praktijkruimte is brandschoon met een verwarmde massage tafel. Na de behandeling neemt ze de overtollige massageolie nog even af met vochtige warme handdoeken die al klaar liggen in een stoofje, zodat je niet klef in je kleren stapt, echt heel tof. Dank je wel Yvette voor al die keren en tot gauw! (21 Jan 2018)
Suzan Batenburg Suzan Batenburg
Bijzonder vriendelijke en deskundige masseuse. Professioneel en ze heeft echt passie voor haar vak. Ik raad haar een ieder aan. (2 jan 2018)
H.W. H.W.
Na een aantal malen een ontspanningsmassage en pijnbehandelingen te hebben gehad, heb ik mij, hoewel met enige schroom laten behandelen met de nieuwe Amerikaanse NRT techniek. Op 83-jarige leeftijd had ik vele gebieden die wel" gereset" zouden moeten worden. Tot mijn verrassing is dat Yvette bijzonder goed gelukt. Voor herhaling vatbaar!! De praktijk is prachtig en voelt als een warm bad. De deskundigheid van Yvette is aan alles merkbaar. (31 okt 2017)
Caroline M. Caroline M.
Wat een uitzonderlijk hoge mate van deskundigheid bij Massagepraktijk Corpus Sana. Yvette luistert goed, weet exact de pijnpunten te vinden en deze deskundig aan te pakken. De NRT-techniek die zij in de USA geleerd heeft en als voorloper naar Nederland heeft gebracht, is wonderbaarlijk. Dit moet je ervaren om het te kunnen geloven: Mijn schouders zijn al jรกren een probleemgebied, de spieren al jaren staalkabels. Vele fysiotherapeuten gingen Yvette voor, met weinig resultaat. Yvette heeft binnen minuten (!) deze spieren met NRT-aanpak laten ontspannen en zacht en pijnvrij weten te krijgen. De massage erna bevestigde haar enorme talent in haar handen. Ik raad haar deskundigheid daarom bij iedereen aan! (18 juli 2017)
Yvette is de enige masseuse waar ik regelmatig terugkom. Ik ben zeer tevreden over haar service en kundigheid en ik denk velen met mij. Yvette verstaat haar vak en heeft snel door waar het om draait wanneer ze een klachtenbehandeling uitvoert. Indien het voorkomt dat zij de klacht niet kan behandelen, beveelt ze bijvoorbeeld een deskundige collega uit haar netwerk aan of geeft nuttige tips. Kortom ik ben erg blij met de behandelingen bij Yvette en kan haar met plezier en vertrouwen 100% aanbevelen!
Katja Katja
Ik kom al meerdere jaren bij Yvette en ben altijd ontzettend tevreden na een behandeling. Mijn nek is m'n zwakke plek en als ik bij Yvette ben geweest voel ik altijd direct verlichting. Een klachtenbehandeling is heel effectief, maar een ontspanningsmassage is natuurlijk ook heerlijk. Yvette is een zeer ervaren en professionele masseuse en daarnaast ook een gezellig en enthousiast persoon!
GMR GMR
Inmiddels kom ik nu al meer dan twee jaar bij Yvette. Yvette is absoluut een kei in haar vak. Ze weet altijd de oorzaak van "pijntjes" te vinden en behandelt deze zeer goed. De praktijk ruimte is erg fijn en Yvette is een geweldig mens in de omgang en is altijd in voor een leuke babbel of het uitwisselen van tips wat betreft gezondheid. Kortom, ontzettend tevreden over Vitae Wellness!
Lotte en Lieve Lotte en Lieve
Wij zijn Lotte en Lieve. Ook wij zijn een paar keer naar een behandeling van Yvette geweest. Het is heel lekker ontspannend en dan nog een rustig muziekje er bij en ook een paar kaarsen dan val je zo in slaap. En Yvette is ook heel lief voor kinderen. Wij zijn 8 en 9 jaar oud.
Ik kom inmiddels al bijna 2 jaar bij Yvette. Haar website (overzichtelijk, opgeruimd en professioneel) sprak mij aan, en dit was doorslaggevend om een afspraak voor mijn klachten te maken o.a. voor ernstige artrose, wervelinzakkingen en veel pijn. Yvette heeft een vriendelijke open houding naast haar professionele uitstraling - dit komt ook ten uiting tijdens haar werk en massages. Ze houdt haar kennis en vaardigheden up to date met bij- en nascholingen, verschillende technieken worden gebruikt na gelang de klachten en problemen. Ze werkt heel cliรซntgericht, gericht naar jouw klachten en verhaal, tevens adviseert Yvette mbt wat ze kan doen voor je. Ik heb vertrouwen in haar deskundigheid, door haar aanpak en de geboekte resultaten erna. Je kunt haar behandelingen zien als complementaire in reguliere behandeling bij fysiotherapeute en pijnpoli. Yvette is heel servicegericht - alles is schoon en fris, respectvolle aanpak, de massageolie wordt met warme natte doeken (heerlijk!) van je lichaam gehaald, je krijgt tijd om even bij te komen met een glaasje water nadien. Het is fijn om bij Yvette te zijn, ze heeft opgewekte gesprekken en is meelevend. De behandeling is niet sec een massage, het is veel meer! Ik kan Yvette voor een volle 100% aanraden en kijk weer uit naar een volgende behandeling.
Bas Bas
Met veel klachten in het midden- en bovengedeelte van mijn rug ben ik bij Yvette binnen gekomen. Door haar behandelingen zit mijn rug een stuk minder vast en kan ik mijn rug ook weer vrijer bewegen. De behandelingen vinden plaats in een ontspannen sfeer en de behandeling zelf is niet pijnlijk. Ik beveel Yvette dan ook van harte aan als behandelaar!
Natasja Natasja
Een massage bij Yvette betekent een vakkundige massage. Waar nodig pakt ze probleemgebieden aan maar zorgt ook dat je ontspannen weer vertrekt. Yvette zorgt ervoor dat je je vanaf de eerste kennismaking op je gemak voelt en dat is belangrijk. Voor mij reden om regelmatig een afspraak te plannen!
Inge Inge
Ik kom al een aantal jaren bij Yvette. Ze helpt me regelmatig van nek en schouderklachten af. Ze weet heel goed wat ze doet en kan ook goede ontspanningsmassages geven. De ruimte is mooi verzorgd, altijd lekker warm (in de zomer koel) en rustgevend ingericht. Gewoon heel professioneel en fijn allemaal!
Sjoerd Sjoerd
Al geruime tijd kom ik regelmatig bij Yvette voor massage van mijn nek, schouders en rug ivm stress en overbelasting. Yvette is een professional in hart en nieren maar daarnaast ook een zeer prettige persoonlijkheid die je altijd welkom laat voelen en op je gemak stelt. Haar kennis, ervaring en excellente massage technieken zorgen er voor dat ik altijd weer helemaal ontspannen en pijnvrij ben. Yvette volgt regelmatig cursussen om haar kennis uit te breiden en haar cliรซnten de best mogelijke service te bieden!
Familie de Rooij-Prins Familie de Rooij-Prins
Na wat omzwervingen via een homeopaat, fysiotherapeut en een acupuncturist, kwam ik bij Yvette terecht. Na een aantal behandeling stuurde Yvette mij door naar een bevriend manueel therapeut/fysiotherapeut, want ze zag, wat heel veel anderen voor haar niet hadden gezien: ik had bindweefsel problemen en een scheve nek en bekken. Deze therapeut bevestigde de problemen en nam de eerste stap naar het genezen van mijn vage klachten. Nu kom ik eens in de zoveel tijd bij Yvette om het bindweefsel los te houden om mij zoveel mogelijk klachten vrij te houden. En nu komen ook mijn man en mijn oudste dochter (die ook vaak last heeft van spierspanningen en knopen) bij Yvette. Ook zij zijn heel tevreden en komen graag bij Yvette, want โ€“ zoals mijn dochter zegt โ€“ Yvette is heel lief en doet heel voorzichtig en haar massage is heel rustgevend. Dus blijven wij graag bij haar komen.
Sharda Sharda
Ik kwam een tijd geleden bij Yvette terecht voor een pijnbehandeling. Haar manier van behandelen is zeer effectief. Ik heb er altijd baat bij gehad en zou ook niet voor een ander kiezen. Zij geeft adviezen mee en informeert ook na de behandelingen hoe het herstel verloopt.
Sahar Sahar
Met een whiplash verleden en jarenlange klachten van pijn en verkrampte spieren kwam ik in 2016 bij Yvette terecht. Op dat moment liep ik al ongeveer een jaar bij een Manuele therapeut voor dryneedling voor hele hevige pijn klachten in mijn nek en schouders met uitstraling naar mijn hoofd, oren en kaaklijn zonder enige resultaat. Yvette heeft tijdens onze eerste ontmoeting meteen mijn klachten opgemerkt, na een kort gesprekje een voorlopige analyse kunnen stellen en uitgelegd hoe zij mij verder zou kunnen helpen. Vanaf de eerste behandeling ben ik blij verrast met het resultaat en pijnvermindering. Ik ben erg onder de indruk van haar vakkundigheid, haar manier van werken/ behandelen en daarbij heeft zij mij doorverwezen naar een collega die mijn hoge nekwervels recht gezet heeft. Door mijn werk reis ik de hele wereld over en heb best veel ervaring met diverse massagemethodes. Na de eerste bindweefselmassage en triggerpoints behandeling bij Yvette ging er een wereld voor mij open. Yvette steekt met kop en schouders boven de rest uit!! Vanaf het moment dat je bij haar binnenkomt tot dat je de deur uit gaat is alles perfect verzorgd en geregeld. Inmiddels ben ik klachtenvrij, maar kom graag bij haar terug voor een heerlijke ontspanningsmassage. Kortom, een dikke 10!
Katrin Katrin
I have just had my first massage by Yvette and it was amazing! The best I have ever had (and I had a lot ๐Ÿ˜‰ Gentle but very effective exactly working in my pain points with a relaxing end (warm towels)- all just perfect! Hopefully soon again!
Andre Andre
Heb mijn eerste massage bij Yvette gehad en kan haar bij een ieder zeer aanbevelen. Haar massage know-how is van hoog niveau, haar massagepraktijk is met de beste materialen uitgerust en uiteindelijk wat mijzelf het meeste opviel, in vol vertrouwen heb ik geruime tijd mijn spieren laten bewerken, met duidelijke verbetering tot gevolg. Ben je op zoek naar echt goed, echt werkzaam, op echt professioneel topniveau: probeer in haar klantenkring opgenomen te worden, echt een must!
Stephanie Stephanie
Een massage bij Yvette is iedere keer weer fantastisch. Het is niet zo maar een massage, want los van het feit dat ze ontzettend kundig is op alle gebieden, is er werkelijk aan alles gedacht. Van verwarmde olie en handdoekjes, tot matchende muziek en goed overleg over wat aan te pakken die keer. Yvette zal altijd goed luisteren naar wat je wilt en je blij en ontspannen de deur uit laten gaan. Super!
Susan Susan
Ik kom geregeld bij Yvette voor een klachtenbehandeling of ontspanningsmassage. Vooral de combinatiemogelijkheid spreekt mij erg aan. Yvette is een heel fijn en kundig persoon, ze legt uit wat ze doet en luistert erg goed naar je behoeftes. Ze kijkt wat het beste past en behandelt met aandacht. De salon is een schone, fijne en ontspannen omgeving. Zou iedereen, die wat extra aandacht wil geven aan lichaam en geest, aanraden eens bij haar langs te gaan.
Marjan Marjan
Ik kom al een aantal jaren bij Yvette en ben enorm tevreden. Yvette masseert als de beste en heeft een bijzonder mooie en schone praktijk. Na een massage voel ik me geheel ontspannen en kan ik weer tegenaan!
Patricia Patricia
Niks zo relaxt als een ontspannings/sport massage van Yvette! Ze weet iedere keer de juiste druk punten te vinden. Top hygiรซnische ruimte en altijd gezellig. Kom er al nu ruim een jaar en zo tevreden, dat er ook vriendinnen en familie heen gaan:-)
Danny Danny
Wat schrijf je in een gastenboek? Iets negatiefs, of komt dat er niet doorheen? Eerlijk gezegd kan ik niks negatiefs bedenken. In al die jaren dat ik door Yvette ben behandeld is er maar รฉรฉn ding gelijk gebleven en dat is HYGIร‹NE (en die is top)! Voor wat betreft het behandelen van mijn klachten (voornamelijk benen) heb ik gemerkt dat Yvette zorgt dat haar vaardigheden 'up to date' zijn. Al met al iedere keer weer een genot om van de tafel af te stappen met het gevoel dat haar behandeling de juiste is geweest. Dankjewel! Oh ja, voordat ik het vergeet..... Overzichtelijke site, prettig dat je de diverse behandelingen kan zien, met de daarbij behorende tarieven.
Peter Peter
Een jarenlang verwaarloosde whiplash blesssure veroorzaakte zonder dat ik dat wist verkrampte spieren. Yvette heeft met veel inzet door middel van triggerpoint en bindweefselmassage mij 'los' gekregen. Maar wat nog belangrijker was, zij heeft mijn probleem geanalyseerd en mij doorverwezen naar een collega van haar die mijn hoge rugwervels rechtgezet heeft. Sindsdien klachten vrij! Daarna genoten van onderhoudsmassage. Yvette dank je voor je kundige inzet en plezierige kontakten.
Cindy Cindy
Bij Yvette is het net als thuis komen. Je voelt je heel welkom! Na jaren verschillende masseurs/masseuses te hebben versleten ben ik bij Yvette terecht gekomen. Zij is mijn rots in de branding. Zij luistert naar je klachten en verhelpt deze. Ik zit altijd helemaal vast, maar als ik bij Yvette ben geweest zit alles weer los! Ook is zij heel breed gespecialiseerd van klachtenbehandeling tot zwangerschapsmassage! Ze weet wat ze doet! Voor iedereen die op zoek is naar een masseuse zou ik niet verder zoeken maar een afspraak maken bij Yvette! Groetjes, Cindy
Trudy Trudy
Ik heb last van reuma en daardoor blokkeren mijn spieren heel vaak. Mijn kracht in de armen,rug en benen verminderden. Nadat ik bij verschillende therapeuten/reumatologen ben geweest die weinig voor mij konden betekenen. Ben ik na een tip terecht gekomen bij Yvette. Zij heeft het na 1 behandeling al voor elkaar gekregen dat ik mijn arm weer kon gebruiken. De tweede behandeling was voor mij heel erg emotioneel omdat het voor mij zo een ontzettende verlichting was die Yvette bij mij losmaakt. Groetjes, Trudy
Ruben Ruben
Sinds ik bij Yvette kom kan ik nergens, waar ik ook heen ga als ik bv op vakantie ben, zo'n goede massage krijgen als bij Yvette. Wat mij betreft de beste massage therapeute ooit. En buiten dat ook nog eens een heel mooi mens!
Cindy Cindy
Na veel verschillende massagepraktijken te hebben bezocht, ben ik bij Yvette terecht gekomen. Alles zit goed vast bij mij, maar 1 behandeling van Yvette en alles zit weer zo goed als los. Ik vind haar een top masseuse! Ze is gespecialiseerd in verschillende technieken. Ze weet wat ze doet! Voor iedereen die op zoek is naar een masseuse zou ik niet verder zoeken en een afspraak maken bij Yvette! Groetjes, Cindy
Kim van zetten Kim van zetten
Ik kom al enige jaren bij yvette. Een onsteking in mijn schouder en een vaste rug waren daarvoor de reden. Sindsdien is mijn schouder pijnvrij. De massages zijn effectief en er wordt altijd aandacht besteed aan dat wat het hardste nodig is.
Unknown