Reviews

Gastenboek

Laat een reactie achter en deel je ervaring!

Met veel klachten in het midden- en bovengedeelte van mijn rug ben ik bij Yvette binnen gekomen. Door haar behandelingen zit mijn rug een stuk minder vast en kan ik mijn rug ook weer vrijer bewegen. De behandelingen vinden plaats in een ontspannen sfeer en de behandeling zelf is niet pijnlijk. Ik beveel Yvette dan ook van harte aan als behandelaar!

Bas

Een massage bij Yvette betekent een vakkundige massage. Waar nodig pakt ze probleemgebieden aan maar zorgt ook dat je ontspannen weer vertrekt. Yvette zorgt ervoor dat je je vanaf de eerste kennismaking op je gemak voelt en dat is belangrijk. Voor mij reden om regelmatig een afspraak te plannen!

Natasja

Ik kom al een aantal jaren bij Yvette. Ze helpt me regelmatig van nek en schouderklachten af. Ze weet heel goed wat ze doet en kan ook goede ontspanningsmassages geven. De ruimte is mooi verzorgd, altijd lekker warm (in de zomer koel) en rustgevend ingericht. Gewoon heel professioneel en fijn allemaal!

Inge

Al geruime tijd kom ik regelmatig bij Yvette voor massage van mijn nek, schouders en rug ivm stress en overbelasting. Yvette is een professional in hart en nieren maar daarnaast ook een zeer prettige persoonlijkheid die je altijd welkom laat voelen en op je gemak stelt. Haar kennis, ervaring en excellente massage technieken zorgen er voor dat ik altijd weer helemaal ontspannen en pijnvrij ben. Yvette volgt regelmatig cursussen om haar kennis uit te breiden en haar cliënten de best mogelijke service te bieden!

Sjoerd

Na wat omzwervingen via een homeopaat, fysiotherapeut en een acupuncturist, kwam ik bij Yvette terecht. Na een aantal behandeling stuurde Yvette mij door naar een bevriend manueel therapeut/fysiotherapeut, want ze zag, wat heel veel anderen voor haar niet hadden gezien: ik had bindweefsel problemen en een scheve nek en bekken. Deze therapeut bevestigde de problemen en nam de eerste stap naar het genezen van mijn vage klachten. Nu kom ik eens in de zoveel tijd bij Yvette om het bindweefsel los te houden om mij zoveel mogelijk klachten vrij te houden. En nu komen ook mijn man en mijn oudste dochter (die ook vaak last heeft van spierspanningen en knopen) bij Yvette. Ook zij zijn heel tevreden en komen graag bij Yvette, want – zoals mijn dochter zegt – Yvette is heel lief en doet heel voorzichtig en haar massage is heel rustgevend. Dus blijven wij graag bij haar komen.

Familie de Rooij-Prins

Ik kwam een tijd geleden bij Yvette terecht voor een pijnbehandeling. Haar manier van behandelen is zeer effectief. Ik heb er altijd baat bij gehad en zou ook niet voor een ander kiezen. Zij geeft adviezen mee en informeert ook na de behandelingen hoe het herstel verloopt.

Sharda

Met een whiplash verleden en jarenlange klachten van pijn en verkrampte spieren kwam ik in 2016 bij Yvette terecht. Op dat moment liep ik al ongeveer een jaar bij een Manuele therapeut voor dryneedling voor hele hevige pijn klachten in mijn nek en schouders met uitstraling naar mijn hoofd, oren en kaaklijn zonder enige resultaat. Yvette heeft tijdens onze eerste ontmoeting meteen mijn klachten opgemerkt, na een kort gesprekje een voorlopige analyse kunnen stellen en uitgelegd hoe zij mij verder zou kunnen helpen. Vanaf de eerste behandeling ben ik blij verrast met het resultaat en pijnvermindering. Ik ben erg onder de indruk van haar vakkundigheid, haar manier van werken/ behandelen en daarbij heeft zij mij doorverwezen naar een collega die mijn hoge nekwervels recht gezet heeft. Door mijn werk reis ik de hele wereld over en heb best veel ervaring met diverse massagemethodes. Na de eerste bindweefselmassage en triggerpoints behandeling bij Yvette ging er een wereld voor mij open. Yvette steekt met kop en schouders boven de rest uit!! Vanaf het moment dat je bij haar binnenkomt tot dat je de deur uit gaat is alles perfect verzorgd en geregeld. Inmiddels ben ik klachtenvrij, maar kom graag bij haar terug voor een heerlijke ontspanningsmassage. Kortom, een dikke 10!

Sahar

I have just had my first massage by Yvette and it was amazing! The best I have ever had (and I had a lot 😉 Gentle but very effective exactly working in my pain points with a relaxing end (warm towels)- all just perfect! Hopefully soon again!

Katrin

Heb mijn eerste massage bij Yvette gehad en kan haar bij een ieder zeer aanbevelen. Haar massage know-how is van hoog niveau, haar massagepraktijk is met de beste materialen uitgerust en uiteindelijk wat mijzelf het meeste opviel, in vol vertrouwen heb ik geruime tijd mijn spieren laten bewerken, met duidelijke verbetering tot gevolg. Ben je op zoek naar echt goed, echt werkzaam, op echt professioneel topniveau: probeer in haar klantenkring opgenomen te worden, echt een must!

Andre

Een massage bij Yvette is iedere keer weer fantastisch. Het is niet zo maar een massage, want los van het feit dat ze ontzettend kundig is op alle gebieden, is er werkelijk aan alles gedacht. Van verwarmde olie en handdoekjes, tot matchende muziek en goed overleg over wat aan te pakken die keer. Yvette zal altijd goed luisteren naar wat je wilt en je blij en ontspannen de deur uit laten gaan. Super!

Stephanie

Ik kom geregeld bij Yvette voor een klachtenbehandeling of ontspanningsmassage. Vooral de combinatiemogelijkheid spreekt mij erg aan. Yvette is een heel fijn en kundig persoon, ze legt uit wat ze doet en luistert erg goed naar je behoeftes. Ze kijkt wat het beste past en behandelt met aandacht. De salon is een schone, fijne en ontspannen omgeving. Zou iedereen, die wat extra aandacht wil geven aan lichaam en geest, aanraden eens bij haar langs te gaan.

Susan

Ik kom al een aantal jaren bij Yvette en ben enorm tevreden. Yvette masseert als de beste en heeft een bijzonder mooie en schone praktijk. Na een massage voel ik me geheel ontspannen en kan ik weer tegenaan!

Marjan

Niks zo relaxt als een ontspannings/sport massage van Yvette! Ze weet iedere keer de juiste druk punten te vinden. Top hygiënische ruimte en altijd gezellig. Kom er al nu ruim een jaar en zo tevreden, dat er ook vriendinnen en familie heen gaan:-)

Patricia

Wat schrijf je in een gastenboek? Iets negatiefs, of komt dat er niet doorheen? Eerlijk gezegd kan ik niks negatiefs bedenken. In al die jaren dat ik door Yvette ben behandeld is er maar één ding gelijk gebleven en dat is HYGIËNE (en die is top)! Voor wat betreft het behandelen van mijn klachten (voornamelijk benen) heb ik gemerkt dat Yvette zorgt dat haar vaardigheden ‘up to date’ zijn. Al met al iedere keer weer een genot om van de tafel af te stappen met het gevoel dat haar behandeling de juiste is geweest. Dankjewel! Oh ja, voordat ik het vergeet….. Overzichtelijke site, prettig dat je de diverse behandelingen kan zien, met de daarbij behorende tarieven.

Danny

Een jarenlang verwaarloosde whiplash blesssure veroorzaakte zonder dat ik dat wist verkrampte spieren. Yvette heeft met veel inzet door middel van triggerpoint en bindweefselmassage mij ‘los’ gekregen. Maar wat nog belangrijker was, zij heeft mijn probleem geanalyseerd en mij doorverwezen naar een collega van haar die mijn hoge rugwervels rechtgezet heeft. Sindsdien klachten vrij! Daarna genoten van onderhoudsmassage. Yvette dank je voor je kundige inzet en plezierige kontakten.

Peter