Neural Reset Therapy opleiding

Waarom de Neural Reset Therapy opleiding doen?

Neural Reset Therapy is voor iedere behandelaar die véél sneller, effectiever en op pijnloze wijze resultaat wil! Wil je je handen/armen ontlasten omdat je behandelingen soms te intensief zijn? Wil je meer tijd overhouden om ook andere behandelmethodes toe te passen in de tijd die je met je cliënt hebt? NRT kan altijd toegepast worden in elke praktijk. Voor, tijdens of na een massage. Op een sportveld, in een woonkamer, staand, zittend, liggend. Ben je je trainer van een sportteam? Dan kan NRT met sportkleren aan toegepast worden, soms zelfs op de grond. NRT werkt zonder massageolie en is voor jong en oud. Denk ook aan patiënten met Parkinson of Fibromialgie! Spierpijn? Geen punt! Ondanks dat spierpijn een functie heeft kun je het, als het je erg belemmert, met NRT aanzienlijk verminderen of zelfs wegkrijgen!  Arm in het gips of zodanig pijnlijk dat je hem niet makkelijk kunt bewegen? Zelfs dan kan NRT toegepast worden maar dan werken we aan de andere arm en wonderbaarlijk genoeg creëeren we dan toch bij de gipsarm/pijnlijke arm allerlei spierresets!

In 2019 hebben we Neural Reset Therapy geïntroduceerd in NL. En wegens groot succes komen er weer nieuwe trainingen aan! Deze worden gegeven door Yvette Groenewegen. Wereldwijd zijn er nog maar 12 trainers waarvan de meesten in de US. Yvette is de enige NRT Trainer in Nederland. Volgend jaar hopen we ook Frankrijk te openen met NRT. 

Wil je dit ook in twee dagen practitioner worden? Of vier als je Upper én Lower Body wilt doen?

Op dit moment staan de nieuwe (vooralsnog Engelstalige) NRT trainingen op 5 en 6 september en 13 en 14 september 2020 gepland. Uiteraard afhankelijk hoe de situatie met Covid-19 loopt. Inschrijvingen zijn mogelijk via [email protected]  

Elke opleiding duurt twee dagen en is van 08.30-18.30 uur. Alleen in de ochtend van de eerste trainingsdag is er theorie daarna ga je alleen maar aan de slag met alle resets! Vanuit ervaring zien we dat wanneer je zelf last hebt van spierklachten dat deze al tijdens de training aanzienlijk verbeteren of oplossen!

Neural Reset Therapy Opleiding banner

Kosten per training: € 575 euro incl. btw voor twee dagen

Dit is exclusief het naslagwerk ‘Home Study’ cursus materiaal die je óf kunt aanschaffen via een online link, USB of DVD. De Home Study bedraagt €185. Dit studiemateriaal is uitermate geschikt om NRT nog sneller te leren en te perfectioneren. De Home Study is voor ná de opleiding. Niet tijdens of ervóór. Je bent echter niet verplicht deze aan te schaffen.

Geef aan of je Upper Body of Lower Body wilt volgen of dat je je wilt inschrijven voor beiden. Er is ook nog een Advanced opleiding – die alleen door Lawrence Woods zelf gegeven wordt –  dan is het verplicht om zowel de Upper als Lower Body opleidingen gedaan te hebben plús de aankoop van de Home Study Modules voor zowel de Upper Body als Lower Body. Je hebt de Home Study modules dan echt nodig wanneer je deze opleiding wilt volgen. 

Vereisten voor de opleiding

Vereisten voor deze opleiding is dat je bereid bent de lijst van Latijnse spiernamen die we je meegeven van tevoren goed te bestuderen. In ieder geval dat je weet waar de spieren liggen, hoe ze bewegen en de engelse benaming van de richting hoe de spieren bewegen, zoals abduction, lateral, perpendicular, etc. We nemen echter alles uitgebreid door tijdens de training, je kennis hoeft dus niet perfect te zijn. De lijst van de betreffende spiernamen vindt je onderaan op deze pagina van de Amerikaanse NRT website: www.neuralreset.net  Aangezien NRT pas in januari 2019 geïntroduceerd is en uit Amerika komt en nog zo uniek is komen er deelnemers uit heel Europa. Daardoor zijn de opleidingen en leerboeken vooralsnog in het Engels. 

Yvette spreekt 6 talen en kan bij onduidelijkheden een en ander vertalen maar ook krijg je vaak hulp van collega cursisten tijdens de seminars als iets niet duidelijk mocht zijn. Je hoeft geen talenknobbel te hebben om mee te komen in de training. Een dosis enthousiasme wel!

N.B. Het volgen van deze opleidingen geeft je niet het recht om hierna les te geven of documentatie door te geven aan anderen die de desbetreffende opleidingen niet gevolgd hebben! Het mogen geven van opleidingen is een geheel ander zeer uitgebreid traject. 

Heb je nog vragen, stel ze gerust.

 

Nieuwe Upper en Lower Body opleidingen:

5 en 6 sept – Upper Body – Trainer:  Yvette Groenewegen. Inschrijving is open! Meld je aan via [email protected]

12 en 13 sept 2020 – Lower Body – Trainer: Yvette Groenewegen. Inschrijving open. Meld je aan via [email protected]

De trainingen worden in Utrecht gegeven, op de trainingslocatie Trainspot. Dit zit tegenover het Griftpark.
Voor meer informatie omtrent de cursussen, klik hier.