NRT - Full Body Reset

Wat is een Full Body Reset

De Full Body Reset (FBR) is allereerst geen massage voor het hele lichaam. Maar voor heel veel mensen wel zeer effectief. FBR wordt uitgevoerd met de NRT techniek. Je hoeft niet persé overal vast te zitten of totaal gespannen te zijn. Door je hele lichaam aan te pakken neem je óók kleinere spieren mee die je ongemerkt hard helpen in je dagelijkse activiteiten maar minder ‘zeuren’ om aandacht. En toch kunnen deze spieren juist pijn verergeren. Uiteraard helpt een gezonde levensstijl ook mee aan het herstel van je lichaam! Wat je eet, drinkt of juist te weinig water drinkt, rookt is écht van invloed op je lichaam maar ook bv langdurige herhalingen zoals typen, lange autoritten of veel stress zal de pijn in uw lichaam lang(er) vasthouden. Dat is algemeen bekend. Dit beïnvloedt dus ook uw resultaat de dagen/weken erna.

Full Body Reset lichaam

Uitvoering Full Body Reset

De FBR kan eventueel ook uitgevoerd worden in dunne kleding (denk aan yogakleren of dunne sportkleren). Nog beter is het op de huid. Vooraf zal ik u onderzoeken naar pijnplekken die we tijdens de behandeling al controleren. U zou eventueel nog 15 min. kunnen bijboeken voor een massage naar keuze maar de FBR is al een intensieve behandeling op zich.

Tarieven en een afspraak maken

Voor tarieven omtrent de Full Body Reset, klik hier. Maak een afspraak via What’s App (tel: 0651234322) of voor meer informatie omtrent deze of een andere behandeling kunt u eventueel ook bellen. What’s app gaat over het algemeen sneller.