NRT Opleidingen!

Neural Reset Therapy

Neural Reset Therapy is voor ieder behandelaar die véél sneller, effectiever en op pijnloze wijze resultaat wil! Wilde je je handen/armen ontlasten omdat je behandelingen soms te intensief zijn? Wil je meer tijd overhouden om ook andere behandelmethodes toe te passen in de tijd die je met je client hebt? NRT kan altijd toegepast worden in elke praktijk. Voor, tijdens of na een massage? Kan ook. Ben je je trainer van een sportteam? Dan kan NRT met kleren aan toegepast worden, soms zelfs op de grond. NRT werkt zonder massageolie en is voor jong en oud. Denk ook aan patiënten met Parkinson of Fibromialgie! Spierpijn? Geen punt! Ondanks dat spierpijn een functie heeft kun je het, als het je erg belemmert, met NRT aanzienlijk verminderen of zelfs wegkrijgen!  Arm in het gips of zodanig pijnlijk dat je hem niet makkelijk kunt bewegen? Zelfs dan kan NRT toegepast worden maar dan werken we aan de andere arm en wonderbaarlijk genoeg creëeren we dan toch bij de gipsarm/pijnlijke arm allerlei spierresets!

In 2019 hebben we Neural Reset Therapy geïntroduceerd in NL. En wegens groot succes komen er weer nieuwe trainingen aan! Deze worden gegeven door Yvette Groenewegen. Wereldwijd zijn er nog maar 12 trainers waarvan de meesten in de US. Yvette is de enige NRT Trainer in Nederland. Eind dit jaar staat er in de planning om ook Frankrijk te openen met NRT.

Wil je dit ook in twee dagen leren? Of vier als je Upper én Lower Body wilt doen?

De nieuwe (vooralsnog Engelstalige) NRT trainingen zijn 5 en 6 september en 13 en 14 september 2020. Elke opleiding duurt dus twee dagen en is van 08.30-18.30 uur. Alleen in de ochtend van de eerste trainingsdag is er theorie daarna ga je alleen maar aan de slag met alle resets! Vanuit ervaring zien we dat wanneer je zelf last hebt van spierklachten dat deze al tijdens de training aanzienlijk verbeteren of oplossen!

 

Kosten van de Upper of Lower Body training:€ 575 euro incl. btw voor twee dagen
Dit is exclusief het naslagwerk ‘Home Study’ cursus materiaal en DVD’s/USB stickje (€185) die je zeer gaan helpen om NRT nog sneller te leren en te perfectioneren. Het Home Study cursus materiaal is voor na de cursus, niet tijdens. Je bent echter niet verplicht deze aan te schaffen. Geef aan of je Upper Body of Lower Body wilt volgen of allebei. Wanneer je door zou willen naar de Advanced opleiding die alleen door de ontwikkelaar van NRT gegeven wordt – Lawrence Woods –  dan is het verplicht om zowel de Upper als Lower Body opleidingen gedaan te hebben plús de aankoop van de Home Study Modules voor zowel de Upper Body als Lower Body.

 

Vereisten voor deze opleiding is dat je bereid bent de lijst van Latijnse spiernamen die we je meegeven van tevoren goed te bestuderen. In ieder geval dat je weet waar de spieren liggen, hoe ze bewegen en de engelse benaming van de richting hoe de spieren bewegen, zoals abduction, lateral, perpendicular, etc. De lijst van de betreffende spiernamen vindt je onderaan op deze pagina van de Amerikaanse NRT website: www.neuralreset.net  Aangezien NRT pas in januari 2019 geïntroduceerd is en uit Amerika komt én nog zo uniek is komen er deelnemers uit heel Europa. Daardoor zijn de opleidingen en is de leerboeken vooralsnog in het Engels. Voorlopig is Yvette Groenewegen de enige die de training in Europa in het Engels geeft. Er zijn twee trainers in Denemarken maar zij geven vooralsnog de training alleen in het Deens. Yvette spreekt echter 6 talen en kan bij onduidelijkheden een en ander vertalen maar ook krijg je vaak hulp van collega cursisten tijdens de seminars als iets niet duidelijk mocht zijn. Je hoeft geen talenknobbel te hebben om mee te komen in de training. Een dosis enthousiasme wel!

 

N.B. Het volgen van deze opleidingen geeft je niet het recht om hierna les te geven of documentatie door te geven aan anderen die de desbetreffende opleidingen niet gevolgd hebben! Het mogen geven van opleidingen is een geheel ander zeer uitgebreid traject. 

 

Heb je nog vragen, stel ze gerust.

 

Nieuwe Upper en Lower Body opleidingen:

 

21-22 maart 2020 – Lower Body – Trainer:  Yvette Groenewegen. Inschrijving is open! Meld je aan via nrtseminars@gmail.com

Let op: Dit Seminar heeft nog 1 plek over! Momenteel kijken we naar een extra optie in juni. Dat zou dan het weekend van 6-7 juni (Upper Body) zijn en 13-14 juni (Lower Body). Houdt deze datum/data in gedachten mocht je niet kunnen in maart! 

 

 

28-29 maart 2020 – Upper Body – Trainer: Yvette Groenewegen. Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar! Meld je aan via nrtseminars@gmail.com

 

De trainingen worden in Utrecht gegeven, op de trainingslocatie Trainspot. Dit zit tegenover het Griftpark.
Voor meer informatie omtrent de cursussen, klik hier.

 

 

Unknown