Wij zoeken NRT therapeuten!

Neural Reset Therapy

 

Neural Reset Therapy Therapeut worden? Wij zoeken jou! Klik hier voor nieuwe NRT opleidingen of lees verder.

Wegens groot succes in het afgelopen jaar dat Neural Reset Therapy in Nederland is geïntroduceerd komen er weer nieuwe trainingen! Yvette Groenewegen is de enige Master Certified NRT Instructor in Nederland!

 

Ben je op zoek naar een nieuwe manier om sneller én op pijnloze wijze je patienten/klanten te helpen? NRT kan altijd toegepast worden in elke praktijk. Voor of na een massage? Dat kan! En ben je gevorderd kan het zelfs tijdens een massage. Of ben je trainer van een voetbalteam? Dan kan NRT met kleren aan toegepast worden, zelfs op de grond hoewel een tafel prettiger is voor je rug. NRT werkt zonder massageolie en is voor (zeer) jong en (zeer) oud. Denk ook aan patiënten met Parkinson of Fibromialgie! Spierpijn? Geen punt! Met NRT is het aanzienlijk minder of zelfs weg!  Arm in het gips en last van stijve spieren in die arm? Geen probleem! Zelfs dan kan NRT toegepast worden maar dan werken we aan de andere arm en wonderbaarlijk genoeg krijgt dan toch de gipsarm een reset!

 

De nieuwe NRT trainingen zijn 21-22 maart en 28-29 maart 2020. Elke opleiding duurt dus twee dagen en is van 08.30-17.30 uur. Alleen in de ochtend van de eerste trainingsdag is er theorie daarna ga je alleen maar aan de slag met alle resets! Vanuit ervaring zien we dat wanneer je zelf last hebt van spierklachten dat deze al tijdens de training aanzienlijk verbeteren of oplossen!

 

Kosten van de Upper of Lower Body training:

 

€ 575 euro incl. btw voor twee dagen exclusief Home Study cursus materiaal en DVD’s/USB stickje (€180) die je zeer gaan helpen om NRT nog sneller te leren en te perfectioneren. Het Home Study cursus materiaal is voor na de cursus, niet tijdens. Je bent echter niet verplicht deze aan te schaffen. Gref aan of je Upper Body of Lower Body wilt volgen of allebei. Wanneer je door zou willen naar de Advanced opleiding die alleen door de uitvinder van NRT gegeven wordt – Lawrence Woods –  dan is het verplicht om zowel de Upper als Lower Body opleidingen gedaan te hebben plús de aankoop van de Home Study Modules voor zowel de Upper Body als Lower Body.

 

Vereisten voor deze opleiding is kennis van het menselijk lichaam met de latijnse spiernamen. In ieder geval dat je weet waar de spieren liggen, hoe ze bewegen en de engelse benaming van de richting hoe de spieren bewegen, zoals abduction, lateral, perpendicular, etc. De lijst van de betreffende spiernamen vindt je onderaan op deze pagina van de Amerikaanse NRT website: www.neuralreset.net  Aangezien NRT pas in januari 2019 geïntroduceerd is en uit Amerika komt én nog zo uniek is komen er deelnemers uit heel Europa. Daardoor zijn de opleidingen en de boeken vooralsnog in het Engels. Wel is de intentie om in de toekomst de opleidingen ook in het Nederlands te gaan vertalen maar van enige data is nog niets bekend. Yvette Groenewegen is echter tweetalig en kan bij onduidelijkheden een en ander vertalen maar ook krijg je vaak hulp van andere cursisten tijdens de praktijkresets als je er even niet uitkomt. Je hoeft geen talenknobbel te hebben om mee te komen in de training. Een dosis enthousiasme wel!

 

N.B. Het volgen van deze opleidingen geeft je niet het recht om hierna les te geven of documentatie door te geven aan anderen die de desbetreffende opleidingen niet gevolgd hebben! Het mogen geven van opleidingen is een geheel ander uitgebreid traject waar je je voor kunt aanmelden maar pas nadat je alle drie de opleidingen hebt gevolgd en de Home Study Modules hebt aangeschaft. 

 

Heb je nog vragen, stel ze gerust.

 

Nieuwe Upper en Lower Body opleidingen:

21-22 maart 2020 – Lower Body – Trainster:  Yvette Groenewegen. Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar!  Stuur een mail om je alvast in te schrijven op de wachtlijst: info@massagepraktijkcorpussana.nl

 

28-29 maart 2020 – Upper Body – Trainer: Yvette Groenewegen. Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar! Stuur een mail om je alvast in te schrijven op de wachtlijst: info@massagepraktijkcorpussana.nl

 

De trainingen worden in Utrecht gegeven. Lokatie volgt zeer binnenkort. Houd deze pagina in de gaten!

 

Unknown