Wij zoeken NRT therapeuten!

Neural Reset Therapy

Therapeut worden? Wij zoeken jou! Klik hier voor NRT opleidingen!

Meldt u aan door middel van een engelstalige email te schrijven naar: Massagepraktijk Corpus Sana – info@massagepraktijkcorpussana.nl
Masssagepraktijk Corpus Sana en Ginny Greene-Hanna geven samen de volgende Upper en Lowerbody trainingen in NL. De allereerste vier zeer succesvolle opleidingen in Nederland waarin we 100 nieuwe NRT practioners hebben opgeleid waren afgelopen januari en februari 2019.

 

Kosten van de Upper of Lower Body training:

€ 575 euro incl. btw voor twee dagen exclusief Home Study cursus materiaal en DVD’s/USB stickje (€180) die je zeer gaan helpen om NRT nog sneller te leren en te perfectioneren. Het Home Study cursus materiaal is voor na de cursus, niet tijdens. U bent echter niet verplicht deze aan te schaffen. Geef aan in uw mail of u Upper Body of Lower Body wilt volgen. Of dat u interesse heeft in allebei. Wanneer u door zou willen naar de Advanced opleiding dan is het verplicht om zowel Upper als Lower Body opleidingen gedaan te hebben plús de aankoop van de Home Study Modules voor zowel de Upper Body als Lower Body.
Lunchkosten zijn ongeveer €15 en moeten vooraf aan de training opgegeven worden. Of je kunt je lunch meenemen van thuis.

 

Vereisten voor deze opleiding is kennis van het menselijk lichaam met de latijnse spiernamen, in ieder geval dat u weet waar de spieren liggen, hoe ze bewegen en de benaming van de richting waar de spieren naar bewegen, zoals abductie, lateraal, perpendicular, etc. Hier wordt continue naar gerefereerd in de opleiding. U krijgt vooraf een lijst van de betreffende spiernamen opgestuurd, u kunt ze ook alvast op de Amerikaanse website bekijken: www.neuralreset.net  Verder, u spreekt engels aangezien vooralsnog alle opleidingen in het engels gegeven worden, zelfs al treft u een Nederlandse trainster. De opleidingen zijn voor alle nationaliteiten en engels is dan de voertaal. Wel is de intentie om in de toekomst de opleiding in het Nederlands te geven maar van enige data is nog niets bekend. Dat zou pas in 2020 kunnen zijn.

Voor nu zijn dit de enige twee opleidingsdata voor beginnende therapeuten in Nederland! Wees er dus snel bij! Er kunnen 30 personen in een opleiding. Boek je vroeg krijg je korting op de prijs. Na 31 juli wordt het €663!

 

N.B. Het volgen van deze opleidingen (apart of alle drie) geeft u niet het recht om hierna les te geven of documentatie door te geven aan anderen die de desbetreffende opleidingen niet gevolgd hebben! Dat is een geheel ander uitgebreid traject waar u zich nadat u alle drie de opleidingen en de Home Studies heeft gevolgd voor kunt aanmelden.

 

Heeft u nog vragen, stel ze gerust.

 

Nieuwe geplande Upper en Lower Body opleidingen:

31 aug en 1 sep 2019: Lower Body – Trainster: Ginny Greene-Hanna – Er zijn nog plaatsen beschikbaar!  Mail in het engels naar: info@massagepraktijkcorpussana.nl

3 sep en 4 sep 2019: Upper Body – Trainers: Yvette Groenewegen en Ginny Greene-Hanna – Er zijn nog plaatsen beschikbaar! Mail in het engels naar: info@massagepraktijkcorpussana.nl

 

De trainingen worden gehouden op de rustige lokatie van

 

Hippo Sofia Academie:
Weeldsedijk 2
5095 EC Hooge Mierde (Brabant)

 

Vervolgopleiding – Advanced 

1, 2, 3 november 2019 – Advanced – Trainer: Lawrence Woods – inschrijving staat open maar is bijna vol (alleen voor diegenen die Upper en Lower Body hebben gedaan)
4, 5, 6 november 2019 – Advanced – Trainer: Lawrence Woods – inschrijving staat open (alleen voor diegenen die Upper en Lower Body hebben gedaan)

De trainingen worden eveneens gehouden in Hooge Mierde:

 

Hippo Sofia Academie:
Weeldsedijk 2
5095 EC Hooge Mierde

 

Unknown