Ontspanningsmassage - Massagepraktijk Corpus Sana
Kies voor een heerlijke ontspanningsmassage op een verwarmde luxe tafel, met warme olie en een professionele behandelaar die goed voelt waar de spanning zit zonder u ongemakkelijk pijn te doen. Dat kunt u bij Massagepraktijk Corpus Sana.
Ontspanningsmassage, ontspanningsmassage Utrecht, ontspanningsmassage Utrecht Leidsche Rijn, Ontspanningsmassage Leidsche Rijn
16821
page-template-default,page,page-id-16821,cookies-not-set,,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_non_responsive

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Kiezen voor een ontspanningsmassage is bewust kiezen voor een intens moment van ontspanning voor uw lichaam en uw geest. Massagepraktijk Corpus Sana heeft verschillende mogelijkheden voor een heerlijke ontspanningsmassage.

U kunt ook een ontspanningsmassage cadeau geven, klik voor meer informatie hier:

De volgende massages zijn beschikbaar:

 

Relax 60

Een vol uur wordt de achterkant van uw lichaam gemasseerd inclusief hoofd, armen, handen en uw voeten.


Full Body 75

Gedurende een uur en vijftien minuten wordt de gehele achterkant, inclusief hoofd, armen, handen gemasseerd. Daarna (in rugligging) de voorkant van uw benen, onderbenen en uw voeten.


Combi 80

Heerlijk 50 minuten de gehele achterkant van uw lichaam. Daarna draait u zich om en kunt u kiezen tussen 30 minuten voeten óf 30 minuten uw nek, hoofd en uw gezicht.


 

Bij iedere ontspanningsmassage wordt de praktijk helemaal sfeervol aangepast: met kaarsjes, speciale verlichting, een optimale verwarming van de praktijk en de tafel in de wintermaanden en heerlijk koel in de zomer.  Na uw massage voelt u zich helemaal ontspannen.

Een ontspanningsmassage is een optimaal genietmoment voor uzelf of om cadeau te geven. Klik hier als u de mogelijkheden voor een cadeaubon wilt bekijken

 

 

 

Unknown