Sportmassage

Sportmassage bij Corpus Sana

Een goed uitgevoerde sportmassage zorgt er voor dat de doorbloeding en daarmee de aanvoer van voedingsstoffen in uw spieren, aanzienlijk verbetert. Ook de afvalstoffen in uw lichaam worden sneller afgevoerd. Meestal is de sportmassage wat steviger maar niet persé pijnlijker! U bepaalt de druk. Voor een nog completere behandeling van uw spieren kunt u de sportmassage combineren met een NRT traject

Voor mensen met een actieve levensstijl of sporters en die veelal moeten vertrouwen op bijvoorbeeld sterke beenspieren is er een NRT ‘sportbeen-traject’. Eerst worden de (verzuurde) benen van hun pijnlijke plekken verholpen met NRT, daarna uitgemasseerd met sportmassage. Een ideale combinatie. Deze behandeling duurt meestal 1,5 tot 2 uur afhankelijk van de klachten. Combineert u Neural Reset Therapy (NRT) met sportmassage dan gelden de NRT prijzen. 

Ik neem uiteraard eerst met u door welke delen van uw lichaam behandeld moeten worden bij een sportmassage: uw benen, rug, schouders, nek enz. De behandeling zelf wordt uiteraard zoveel mogelijk op maat op uw wensen, problemen én uw doel toegespitst.

Waarom een sportmassage?

Een sportmassage kan zowel vóór het sporten als ná het sporten worden gegeven. Kiest u voor een massage vooraf aan de sport die u graag doet, dan helpt dit bijvoorbeeld om blessures te voorkomen. Heeft u al een blessure dan ga ik er vanuit dat u eerst uw huisarts/fysio heeft geraadpleegd alvorens een sportmassage aan te vragen.

Sportmassage benen