Wie ben ik

Yvette GroenewegenMijn naam is Yvette Groenewegen en ik ben eigenaresse van Massagepraktijk Corpus Sana in Utrecht-Leidsche Rijn. De liefde voor masseren zat er al van kleins af aan in. Van huis uit leerde ik de basistechnieken voor een goede massage. In 2009 ben ik begonnen met mijn eigen praktijk. Doordat ik graag reis heb ik de gelegenheid om massagetechnieken, therapieën en behandelingsmethoden van over de hele wereld te zien, te leren en toe te passen.

Ik ben destijds begonnen met de opleiding ontspanningsmassage maar kwam er al snel achter dat ik ook graag pijn wilde verminderen bij mensen. Na de opleidingen sportmassage en triggerpointbehandelingen boekte ik veel meer positieve resultaten! Per toeval stuitte ik in 2017 op een voor mij totaal nieuwe therapie genaamd Neural Reset Therapy® (ook wel NRT genoemd) en deze fascineerde mij vanaf de eerste keer dat ik het mocht ervaren. NRT ‘reset’ een spier zeer snel en pijnloos (!) tot op diep niveau. Aangezien er nog geen opleidingen bestonden in Europa heb ik alle 3 de opleidingen (Upper Body, Lower Body en Advanced in Amerika moeten volgen. De Advanced opleiding bij Lawrence Woods zelf, die deze vorm van therapie bedacht heeft.

Inmiddels ben ik nu  Master Certified Neural Reset Therapy® therapeut en opgeleid tot NRT instructeur. De eerste in Nederland. Mijn ambitie is om Neural Reset Therapy® te gaan verspreiden in Europa (en verder) door middel van opleidingen te gaan geven aan andere therapeuten.

Kom bij het team van Neural Reset Therapeuten en zie uw klantenbestand zeer snel groeien!

 

 

 

 

 

 

 

Unknown